Pro farmáře – soukromé chovatele zvířat a potravináře - ideální !

13.09.2011 12:04

Účinný biocidní přípravek – ECA voda, ekologicky nezávadný roztok VertEsprit ANK (obsahuje kyselinu chlornou – HOCl, která je přirozenou součástí imunitního systému organismů).

Rádi Vám pomůžeme spočítat, co je pro Vás výhodnější - kontaktujte nás!

Zda vyrábět přímo v místě spotřeby z vody a obyčejné soli za použití elektřiny, nebo zda je výhodnější od nás nakupovat roztok v kanystrech. Roztok je účinný a ekologicky nezávadný.

Roztok ANK lze jednoduše používat k dezinfekci zdrojové vody (ze studny) nebo procesních vod (proplach potrubí apod.) a ploch nebo i povrchů výrobních zařízení. Je účinný i proti vzniku a tvorbě biofilmů.

Náš roztok neutrálního anolytu VertEsprit ANK (v ČR pod obchodním označením VertEsprit ANK), obecně označovaný jako ECA voda (elektrochemicky aktivovaná voda) je velmi účinný dezinfekční přípravek, který se v poslední době stále výrazněji prosazuje v chovech zvířat, ale i v potravinářských provozech a při výrobě nápojů a mléčných výrobků. Farmáři, kteří přicházejí se svými výrobky na farmářské trhy tak mohou získat nástroj, který jim dá jistotu výroby zdravých a hygienicky nezávadných potravin. 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.