Covid-19 vzbudil zájem

14.06.2020 10:00

Covid-19 vzbudil zájem o použití našeho dezinfekčního přípravku Envirolyte - Neutrálního anolytu ANK (u nás pod obchodním označením VertEsprit®ANK), který pomáhá chránit jednotlivce a společnost během této virové epidemie.

Nahrazujeme škodlivé a agresivní chemikálie tím, že zajišťujeme bezpečnější provádění jakýchkoli úkolů v oblasti dezinfekce, dekontaminace a čištění, používáním našich ekologických, bezpečných, ekologických a 100% biologicky odbouratelných produktů.

Naše bezpečnostní listy umožňují společnosti  Envirolyte Industries Int., kterou zastupujeme v ČR a na Slovensku, vyniknout v rámci globálního harmonizačního systému (GHS), který identifikuje nebezpečí nebo závažnost jiných značek chemických látek, a to pomocí obrázkových bezpečnostních varování na štítku produktu.

Envirolytové výrobky na dezinfekci elektrolyzovanou vodou odpovídají schválení podle článku 95 směrnice o biocidech (BPR) a jsou registrovány v databázi ECHA.

Neutrální anolyt ANK se používá k dekontaminaci a dezinfekci vzduchu, vody a povrchů ve zdravotnickém a veterinárním sektoru, zemědělství, hotelech, dopravě, komerčních a průmyslových budovách nebo domácích prostorách.

Naším trvalým cílem je zajistit, aby všichni potenciální zákazníci věděli, že existují bezpečné a účinné čisticí a dezinfekční přípravky, které ochrání jejich zaměstnance, pacienty, veřejnost, domácí zvířata nebo hospodářská zvířata.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.